Loopgroep Linschoten

Wellicht heb je ons al eens zien hardlopen op woensdagavond en dacht je :
hé, das ff leuk, zou dat ook iets voor mij zijn?

Iedere woensdagavond om 20:00 uur (precies!) vertrekt vanaf de parkeerplaats bij VVL / LUNO, een enthousiast groepje BEGINNENDE en GEOEFENDE HARDLOPERS. Meestal lopen er tussen de 10 en 15 lopers mee. Wij trainen dan door en in de omgeving van ons mooie dorp. Dat doen we onder leiding van een gediplomeerde atletiektrainer. Na een warming-up volgt loopscholing voor de techniek en daarna een parcours. Alles bij elkaar duurt de training vijf kwartier.

Je wilt gaan hardlopen, maar je weet niet hoe te beginnen? Sluit je gewoon bij ons aan! Het programma zit zo slim in elkaar dat IEDEREEN gewoon mee kan doen. Iedere loper kan altijd zijn eigen tempo lopen : na bijvoorbeeld 100, 200 of 400 meter hardlopen, wandelen de snelste weer terug naar de achterste lopers, zodat we steeds weer een groep worden en weer een nieuwe start kunnen maken voor het volgende onderdeel van de training. De trainer loopt veelal achteraan of ergens in het midden en houdt iedereen nauwlettend in de gaten.

We starten ELKE woensdagavond om 20:00 uur vanaf de parkeerplaats bij VLL / LUNO. Dus waar wacht je op? Loop gewoon een keertje vrijblijvend mee, het kost je niets! Om het te proberen. Als je besluit om voortaan met ons mee te lopen, dan betaal je per kwartaal een piepkleine vergoeding.

Inhoudelijke vragen? Mail dan onze trainer :
hildo.jansma@gmail.com

Bekijk hier onze Facebook pagina :

fb-logo

Linschotenloop
Damloop Amsterdam