Corona beleid

Wat is altijd van toepassing?
– 1,5 meter afstand houden
– Heb je last van keelpijn, hoesten, verkoudheid óf heb je koorts? Blijf thuis.
– Was regelmatig je handen
– Respecteer elkaar en de regels. Durf elkaar hierop te attenderen.
– Denk aan je eigen veiligheid maar óók aan de veiligheid van je clubgenoten. Jouw keuzes maken het verschil!
– Jeugd t/m 17 jaar hoeft geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Maar wél van volwassenen.

Accommodatie
– De LUNO Kooi is dicht. De kleedkamers en kantine zijn dus niet beschikbaar. De wc’s zijn wel bereikbaar.

Veiligheid en hygiëne tijdens de trainingen
– Belangrijk voor alle leden: we trainen nog steeds buiten. De trainingstijden van de zaal worden aangehouden. Dit omdat er buiten meer ruimte is om de 1,5 meter te waarbogen. Gezien er nog geen duidelijkheid is over de zaalcompetitie, wachten we eerst de eerstvolgende persconferentie af. Daarna zal er meer duidelijk worden over de zaalcompetitie en trainingen.
– Trainers zijn altijd op de hoogte van de meest recente maatregelen en regels. Houd je hieraan.
– Er is altijd handgel en alcoholspray aanwezig. Bij aankomst op een training kun je je handen desinfecteren.
– Na afloop worden de materialen schoongemaakt met de alcoholspray.
– Trainers houden nog steeds 1,5 meter afstand.
– Er zijn geen toeschouwers toegestaan tijdens de trainingen. Ouders die hun kind komen brengen worden verzocht daarna het veld te verlaten.
– Trainers spreken hun spelers op de regels aan.
– De trainers zijn aanspreekpunt bij vragen.
Veiligheid en hygiëne op zaterdag
– Er worden momenteel geen wedstrijden gespeeld.

Bij wie kun je terecht?
Vragen m.b.t. het coronabeleid : Maarten Bak
Vragen m.b.t de kantine : Michael Brussel
Vragen m.b.t. trainers : Rosella Bakker /Ghislaine de Rooij
Of mail naar : bestuur@kvluno.nl

Met elkaar zorgen we voor onze gezondheid, veiligheid en sportplezier!
Tot snel bij LUNO!