Corona beleid

Wat is altijd van toepassing?

• 1,5 meter afstand houden
  • Heb je last van keelpijn, hoesten, verkoudheid óf heb je koorts? Blijf thuis.
  • Was regelmatig je handen
  • Respecteer elkaar en de regels. Durf elkaar hierop te attenderen.
  • Denk aan je eigen veiligheid maar óók aan de veiligheid van je clubgenoten. Jouw keuzes maken het verschil!
  • Jeugd t/m 18 jaar hoeft geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Maar wél van volwassenen.

In de LUNO Kooi is een looproute gemaakt. Volg hiervoor de pijlen en/of borden.

• Kom je alleen trainen en/of hoef je niet binnen te zijn? Dan kun je direct naar het veld fietsen of lopen.
  • Sta je op het veld en wil je naar binnen? Dan volg je de looproute.
  • Er kunnen maximaal 4 personen tegelijk in de kleedkamer. Met tape zijn 4 zitplaatsen aangegeven om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Tevens zijn er 3 douches per kleedkamer beschikbaar.
  • In de LUNO Kooi is het aantal zitplekken beperkt. Met tape is aangegeven waar de stoelen en barkrukken horen te staan.
    De vrijwilligers achter de bar wordt gevraagd handschoentjes te gebruiken bij het klaarmaken van eten. Er zijn maximaal 2
    vrijwilligers op hetzelfde moment achter de bar aanwezig. Het is dus niet mogelijk om even iets te pakken achter de bar of bidons
    te vullen. Moet je er toch echt even bij? Overleg dan met de vrijwilligers die op dat moment achter de bar staan

Veiligheid en hygiëne tijdens de trainingen

• Er is altijd handgel en alcoholspray aanwezig. Bij aankomst op een training kun je je handen desinfecteren.
  • Na afloop worden de materialen schoongemaakt met de alcoholspray.
  • Jeugd t/m 18 jaar hoeft onderling geen afstand te houden en de trainingen zijn vóór de vakantie erg goed verlopen. Daarom kan elk team weer op de reguliere trainingstijden gaan trainen.
  • Trainers houden nog steeds 1,5 meter afstand.
  • Ouders houden altijd afstand van andere ouders/trainers en kinderen.
  • Trainers spreken hun spelers op de regels aan.
  • De eerste training is er een corona-coördinatoraanwezig om de trainers op weg te helpen. Daarna is er geen corona-coördinator meer aanwezig en zijn de trainers aanspreekpunt.
  • Tijdens de trainingsavonden is de kleedkamer niet beschikbaar en kan er niet gedoucht worden.

Veiligheid en hygiëne op zaterdag

• Trainers spreken altijd hun spelers op de regels aan
  • Bij het opruimen zorgt elk team dat de spullen worden schoongemaakt.

Alle teams met spelers van 19 jaar en ouder

• In de dug-out geldt ook 1,5 meter afstand. Er worden extra banken geplaatst voor reservespelers.
  • Bespreken in de rust gebeurt buiten. In de kleedkamers kunnen namelijk maximaal 4 mensen plaatsnemen.

Jeugdteams t/m 18 jaar

• Alle teams met spelers t/m 18 jaar mogen in de rust in de kleedkamer, als de trainer op 1,5 meter afstand blijft.

Supporters

• Oók langs de lijn geldt 1,5 meter afstand tussen personen. Gezinnen mogen bij elkaar staan.
  • De looprichting en het beleid worden met lint en posters zo duidelijk mogelijk aangegeven.

• Mondkapjes worden geadviseerd naar uitwedstrijden

Bij wie kun je terecht?

Vragen m.b.t. het coronabeleid        :              Maarten Bak

Vragen m.b.t  de kantine                  :              Michael Brussel

Vragen m.b.t. trainers                       :              Rosella Bakker /Ghislaine de Rooij

Of mail naar                                      :              bestuur@kvluno.nl

Met elkaar zorgen we voor onze gezondheid, veiligheid en sportplezier!

Tot snel bij LUNO!