Luno gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen! Dit jaar zetten we ons in om geld op te halen om de Luno kantine op te knappen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Elke lotenkoper maakt kans op prijzen, uitgereikt door de centrale organisatie van De Grote Clubactie. Daarnaast zijn er binnen Luno ook prijzen te winnen voor de 3 leden die het meeste loten verkopen!

Dit jaar kan je loten verkopen op 2 manieren: via het papieren verkoopboekje en online.

– Het papieren verkoopboekje: Lotenkopers kunnen loten kopen door hun gegevens in te vullen in de papieren boekjes. Deze boekjes worden aan de jeugdleden (F t/m C) uitgereikt op donderdagavond 17 september, vanaf zaterdag 19 september mag er verkocht worden.

– Online: via een online verkooplink en/of QR code (die gedeeld kan worden via bijvoorbeeld Whatsapp, Mail, Facebook etc.) komt de lotenkoper op de loten verkoop pagina van Luno. Hier kan de lotenkoper aangeven van welk Luno lid hij/zij een of meerdere loten wil kopen, en online de koop afronden. Deze verkooplink zal met de Luno leden gedeeld worden via de Mini, de Luno website en de Luno Facebook pagina. Op de papieren verkoopboekjes van de jeugd staan de verkooplink en QR code ook weergegeven.

Voor de 3 jeugdleden die de meeste loten verkopen is er een leuke prijs. Wat die prijs is houden we nog even geheim…We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Vragen of opmerkingen? Je kunt terecht bij Sofie Loos (0613818865) of Marco Barten (0652547707).