Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober is het alweer weer zover, dan gaan we met z’n allen op BIVAK!

Wat is Bivak:
Bivak is een vierdaagse clubkamp met allemaal leuke activiteiten. De Bivak is er voor de gehele jeugd (dus ook de jongste vanaf 6 jaar) en voor alle senioren van LUNO. We gaan naar een groepsaccommodatie met een stuk omheind bos. Iedereen wordt ingedeeld in een groepje met mensen uit allemaal verschillende teams. Zo zijn alle groepjes ongeveer even sterk en leer je nieuwe mensen kennen. ’s Ochtends, ’s middags en ’s avonds doen we verschillende activiteiten met je groepje of per leeftijd. Dit kan in het gebouw, in het bos of op het grasveld zijn. Naast alle activiteiten is er ook nog tijd over om met je vrienden en vriendinnen te spelen. ’s Nachts slapen we in verschillende slaapzalen.

Thema:
Het thema van dit jaar is Muziek (te denken aan bijvoorbeeld hiphop of disco). De groepjes worden 2 weken van te voren bekend gemaakt in de mini, ieder groepje krijgt een bepaalde muziekgenre als thema. We zouden het erg leuk vinden als alle deelnemers zich verkleden in het thema van hun groepje.

Locatie/legitimatie in Nederland:
Dit jaar gaan we naar Groepsaccommodatie W’tjewel in Eersel (www.wtjewel.nl). In Nederland moet iedereen vanaf 14 jaar een eigen paspoort of ID-kaart hebben. Wij gaan de groepsaccommodatie niet verlaten (we hebben de beschikking over een omheind bos op loopafstand).

Kosten bivak:
De kosten voor de Bivak bedragen €70,00 per persoon. Dit bedrag is net kostendekkend voor de BIVAK en daarom moeten alle personen die meegaan dit bedrag betalen. Het geld dient overgemaakt te zijn op rekening NL97RABO0336.3504.65 t.n.v. Kv Luno onder vermelding van “Bivak en je naam”.

Hoe aan te melden?
Opgeven kan via een briefje in de BAC-bak of via mail naar bac@kvluno.nl. Vermeld in de mail of op het briefje de naam van de deelnemer(s), het team, een telefoonnummer van de ouders/verzorgers die we kunnen bellen in geval van nood, melding over toestemming wel of geen foto’s/filmpjes (zie onderstaand) en eventuele bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden (allergie, medicijngebruik waar op gelet moet worden, e.d.). De opgave is pas definitief zodra het geld op de rekening van LUNO is aangekomen. Geef je op t/m zaterdag 6 oktober en zorg dat je dan ook betaald hebt want anders is je aanmelding ongeldig.

Foto’s en filmpjes:
De BAC zal tijdens de Bivak foto’s en filmpjes maken om iedereen na afloop een mooi beeld te geven. Om misverstanden te voorkomen vragen wij uw toestemming voor het maken van foto’s en filmpjes om deze te publiceren op de LUNO-website en/of sociale media.
Wij vragen u aan te geven of er wel of geen foto’s en filmpjes gemaakt mogen worden waar uw kind op staat, geef dit aan in uw opgave e-mail naar de BAC.

Bonte avond:
Ook is er deze Bivak weer de mogelijkheid om een eigen stukje voor de bonte avond in te zenden. Bedenk nu al iets unieks wat je met vrienden of vriendinnen kunt gaan doen. Alle stukjes zijn leuk meegenomen om deze avond tot een groot succes te brengen!

Voor de bivak zijn wij op zoek naar:
Voor de bivak zoeken wij ouders die pannenkoeken willen bakken die we op de donderdagmiddag bij terugkomst kunnen opeten. Ook zoeken wij een ouder die de bakkers donderdagmiddag wil verwelkomen in de Lunokooi. Mocht u hiervoor openstaan, graag aanmelden via bac@kvluno.nl.