LUNO 1 is zaterdag kampioen geworden in de 3e klasse. Op zonovergoten eigen veld in Linschoten won LUNO voor veel publiek met 17-5 van Oranje Nassau. Toen daarna bleek dat concurrent Crescendo had verloren, was het kampioenschap binnen.

Ook promotiekansen voor LUNO 2
Promotie naar de 2e klasse is voor LUNO 1 al zeker, maar ook het tweede team kan promoveren naar de 2e klasse. Daarvoor moest zaterdag worden gewonnen. Dat was geen lastige opgave, LUNO 2 won met 15-8 van middenmoter Danaïden. De laatste wedstrijd is in Haarlem, tegen kampioen Rapid.

Nieuwe sponsors
Voorafgaand aan de wedstrijden nam de LUNO-selectie de nieuwe sponsorkleding in gebruik. VKP Beveiligingstechniek en Point One financieel en fiscaal advies zijn de nieuwe hoofdsponsors. Zij voorzien de spelers van nieuwe wedstrijdkleding, tassen en trainingspakken. Dirk de Vries (Point One) en Marcel Pronk (namens VKP) zagen na de officiële presentatie hoe LUNO 1 en 2 hun wedstrijden ruim wonnen.

Succes voor trainer Aad Witteman
Trainer Aad Witteman bekroont zijn eerste jaar bij LUNO met promotie naar de tweede klasse in de veldcompetitie. Lukt het LUNO 2 ook te promoveren, dan speelt de selectie volgend seizoen weer op hetzelfde niveau. Ook LUNO 3 en de jeugd van LUNO A1 komen dit seizoen in de 3e klasse uit. De A1 staat riant eerste en kan kampioen worden. LUNO 3 heeft óók een goede uitgangspositie om te promoveren, maar heeft nog 3 wedstrijden te spelen.

Beslissing valt 15 juni
Zaterdag 15 juni zijn de laatste competitiewedstrijden. Voor LUNO 1 in Harmelen, LUNO 2 speelt de topper in Haarlem, LUNO 3 in Amsterdam en LUNO A1 sluit af met de waarschijnlijke kampioenswedstrijd op het eigen sportpark Rapijnen in Linschoten.