Nou, hier is hij dan het laatste verslag van het jaar. De Luno selectie mocht het in de laatste ronde opnemen tegen het bekende de Vinken. Voor beide teams stond er niks meer op het spel, maar beide teams wilde het seizoen natuurlijk goed afsluiten. Het tweede gaf het goede voorbeeld, ruststand 2-8 eindstand 12-15.

Een verdiende winst en een mooie 2de plek in de veldcompetitie. Hierbij wil ik graag Marco een compliment maken voor een erg sterk 2de helft van het seizoen. Het tweede heeft flinke stappen gemaakt en deze stappen ook weten vast te houden. Ondanks bijna elke week in een andere opstelling te spelen is het wel een team geworden. Mooi vooruitzicht voor volgend seizoen. Nu het eerste, de vinken 1 was al zeker van de tweede plek (dus een promotiewedstrijd) en Luno zou in de middenmoot eindigen.

Uiteindelijk kon Luno 1 niet het verschil maken en op een voorsprong komen. Eindstand 18-17, hiermee eindigt Luno op een 4de plaats. Ook bij Luno 1 zijn er stappen gemaakt, er is een nieuw dynamischer spel geïntroduceerd, nieuwe spelers hebben hun kans in het eerste gekregen en Luno 1 stond er op de momenten dat het echt moest. Ook hier liggen voor volgend seizoen genoeg kansen om nog meer stappen te maken.

Paul en ik hebben het als een erg gezellig en leerzaam jaar ervaren. Ik wil hierbij ook nog het derde en de A1 feliciteren met hun behaalde kampioenschap. Ik wil alle invallers bedanken voor hun inzet en bereidheid. En natuurlijk alle supporters bedanken voor hun steun en support tijdens alle wedstrijden. Ik hoop jullie volgend jaar weer allemaal langs de lijn te zien.

Groet Tobias